Търсим „ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА МЕДИЦИНСКИ ИЗДЕЛИЯ“ за свой доверен партньор – водещ национален доставчик на лекарства и консумативи на фармацевтичния пазар у нас за гр.Варна и Североизточен регион.
Повече от 25 години компанията следва своята мисия да подпомага здравето и качеството на живот, като името ѝ е синоним на коректност и гарантиран произход на лекарства на добра цена.

На тази позиция Вие ще:

– Управлявате продажбите на ортопедични изделия в поверения регион чрез изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения с лекари и болници;

– Предлагате и презентирате ортопедични изделия и търговските условия с оглед изпълнение на поставените от компанията цели, свързани с увеличаване обема на продажбите и оптимизиране на дейността;

– Проучвате пазара, участвате в операции с цел представяне на продуктите и запознаване на медицинския екип с особеностите на медицинския инструментариум.

Подходящите кандидати имат добри умения за комуникация, работа в екип и са ориентирани към постигане на високи резултати.

Търсим кандидати с:
– Висше образование;
– Опит на сходна позиция;
– Английски език на много добро писмено и говоримо ниво;
– Добра компютърна грамотност и умения за работа с програмите от офис пакета;
– Шофьорска книжка кат. В.

Компанията предоставя на служителите си:
– Дългосрочна възможност за работа в утвърдена компания;
– Конкурентно възнаграждение;
– Служебен автомобил, телефон и лаптоп;
– Въвеждащо и периодични обучения.

Ако Ви допада тази възможност, ще се радваме да ни изпратите автобиографията си на info@hrservices.bg

Ще се свържем само с одобрените кандидати за интервю.

Всички данни ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор. Конфиденциалността на предоставената информация е гарантирана съобразно Общия регламент за защита на данните 2016/679 (ОРЗД).

„Ейч Ар Сървисиз“ ЕООД притежава лиценз номер № 2355 за извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа.


Leave a Comment