HR Services, агенция за подбор на персонал и управление на човешките ресурси, търси „ШОФЬОР-КУРИЕР“ на пълен или непълен работен ден за утвърдена куриерска компания за следните локации:

Кв. Младост, кв. Княжево, кв. Лозенец или кв. Левски

КОМПАНИЯТА ПРЕДОСТАВЯ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ:

– 3 дневно въвеждащо обучение (за сметка на работодател);

– Нетно (чисто) възнаграждение в размер на 1800 – 2300 лв при пълен работен ден в график от понеделник до петък от 9:00 до 18:00 ч и събота от 9:00 до 15:00 ч

Или

– Нетно (чисто) възнаграждение в размер на 1100 – 1300 лв при непълен работен ден при работа от понеделник до петък от 9:00 до 13:00 ч.

– Работен телефон, облекло и обувки.

НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ ВИЕ ЩЕ:

– Работите с таблет чрез софтуер, в който са описани доставките и местоположението;

– Извършвате доставки до клиенти по предварително подготвени заявки;

– Подреждате товарите в колата си по начин, по който да се осигури ефективен работен процес;

– Поддържате МПС-то в добър външен вид;

– Следите техническото състояние на превозното средство, за да може при необходимост да се отстрани съответната неизправност в оторизиран сервиз.

ТЪРСИМ КАНДИДАТ:

– Чиста шофьорска книжка, кат.В;

– Умения и желание за работа в екип;

– Комуникативни умения.

Професионален опит на сходна позиция не се изисква.

Ако Ви допада тази възможност, ще се радваме да ни изпратите автобиографията си на български език най-късно до 23 февруари 2023 г. на info@hrservices.bg

Ще се свържем само с одобрените кандидати за интервю.

Всички данни ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор. Конфиденциалността на предоставената информация е гарантирана съобразно Общия регламент за защита на данните 2016/679 (ОРЗД) и и ЗЗД.

Ейч Ар Сървисиз“ ЕООД притежава лиценз номер № 2355, валиден от 19.09.2017 г за извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа.