HR Services, агенция за подбор на персонал търси „ТЪРГОВСКИ ПРЕДСТАВИТЕЛ ПОДОВИ НАСТИЛКИ“за утвърдена компания с предмет на дейност  внос и търговия с подови настилки – София.

Ако имате търговски опит с корпоративни клиенти – инвеститори, архитекти, дизайнери, строителни компании, инвеститори и хотели, то това може би е подходяща възможност за Вас.

ОТГОВОРНОСТИ:

– Развива и разширява мрежата от корпоративни клиенти (специализирани магазини за подови настилки;

– Определя целеви групи клиенти и активно осъществява контакти с тях;

– Подържа активни и дългосрочни взаимоотношения с настоящи и бъдещи клиенти;

– Изготвя оферти, сметки и предоставя работещи технически решения за конкретния клиент и обект;

– Запознаване с продуктите, предлагани на пазара от конкуренцията, анализ и предложения свързани с развитие на продуктовата гама;

– Оборудва клиентите с дисплеи и мостри, които са правилно подбрани и в съответствие на плана за развитие на категорията.

ИЗИСКВАНИЯ:

– Завършено висше икономическо или инженерно образование;
– Опит и познаване на пазара на подови настилки или строителни материали в областта на В2В сегмента и работа с крайни клиенти;
– Комуникационни умения и презентационни техники;

– Умения за работа с компютър;

– Активен шофьор с възможност за пътуване в поверения регион.

Ако Ви допада тази възможност, ще се радваме да ни изпратите автобиографията си на български език със снимка не по-късно от 30 юни 2024 г. на info@hrsevices.bg

Ще се свържем само с одобрените кандидати за интервю.

Всички данни ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.
Конфиденциалността на предоставената информация е гарантирана съобразно Общия регламент за защита на данните 2016/679 (ОРЗД) и ЗЗД.

„Ейч Ар Сървисиз“ ЕООД притежава лиценз номер № 2355, валиден от 19.09.2017 г за извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа.

Leave a Comment