HR Services, утвърдена агенция за подбор на персонал търси „БОЯДЖИЯ ПРОМИШЛЕНО БОЯДИСВАНЕ“ за свой доверен партньор – най-голямата компания в България за производство на селскостопански прикачен инвентар.

Компанията притежава обособена производствена база, предлага широк продуктов диапазон и използва най-съвременните технологии в работата си. Всичко това им дава възможност да реализират успешно своите продукти в България и чужбина.

Производството е обособено в седем производствени звена, осигуряващи пълният затворен цикъл за производството на широка и разнообразна гама от селскостопански машини.

Локация: гр. Шумен

НА ТАЗИ ПОЗИЦИЯ ВИЕ ЩЕ:

– Извършвате подготвителни и основни видове бояджийски дейности;
– Почиствате и грундирате повърхности с ръчни инструменти и машинно шлайфане на плоскости и детайли;
– Спазвате технологичните процеси при изпълнение на задълженията си.

КОМПАНИЯТА ПРЕДОСТАВЯ НА СЛУЖИТЕЛИТЕ СИ:

– Безсрочен трудов договор с 6 месечен изпитателен срок;
– Конкурентно месечно възнаграждение;
– Безплатна закуска и обяд.

ПОДХОДЯЩИТЕ КАНИДАТИ СА:

– Отговорни и организирани;
– Притежават технически умения за работа с инструменти и бои;

– Умения за работа в екип.

Ако Ви допада тази възможност, ще се радваме да ни изпратите автобиографията си на info@hrservices.bg не по-късно от 30 Април 2021 г

Ще се свържем само с одобрените кандидати за интервю.

Всички данни ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор. Конфиденциалността на предоставената информация е гарантирана съобразно Общия регламент за защита на данните 2016/679 (ОРЗД).

„Ейч Ар Сървисиз“ ЕООД притежава лиценз номер № 2355 за извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа.

Leave a Comment