Казват, че няма по-хубаво място от дома. Тъй като пандемията от коронавирус продължава да влияе върху начините, по които правим бизнес, работата от вкъщи остава реалност за хиляди хора в цялата страна. За да помогнем да направим работните дни малко по-весели и светли през този празничен сезон, помолихме служители да споделят своите препоръки за някои подаръци от дома, които дистанционно работещите колеги биха оценили.

Производителност и организация

Изследванията показват, че 62% от служителите смятат, че производителността им е намаляла поради работа от вкъщи. Подаръците за домашен офис, като тези по-долу, могат да помогнат на вас и вашите колеги да откриете вашия канал.

Стойки за лаптоп / бюра

Стойки за лаптоп и преобразуватели на бюро за изправяне могат да облекчат мускулното напрежение, да минимизират времето, прекарано в седене, и да ви помогнат да намерите идеалния ъгъл за видео разговори.

„Седенето в продължение на часове не само ме кара да мразя, но също така намирам, че натоварва гърба, врата и раменете ми повече, отколкото бих искал“, казва И.И – служител, облужване на клиенти в Х. „Регулиращият се преобразувател на бюро ми позволява да избера как искам да работя през целия ден. Мога да го вдигна да стои, когато се чувствам неспокоен, но все пак трябва да бъда продуктивна, и да го сваля, когато съм готов да седна отново. Откривам, че имам повече енергия, отколкото когато седя по цял ден – добавя И.И. Препоръчва и вентилируемата регулируема стойка за лаптоп AmazonBasics за по-лесни настройки на работното ви пространство.

Настолни монитори

Някои от най-добрите подаръци за работа от дома са тези, които възпроизвеждат предимствата на офиса – например качеството (или количеството!) на компютърните монитори, с които разполагате. Ако се почувствате разочаровани от разделителната способност или ограничението до един екран, може да е време за надстройка.

Р.Р препоръчва LG 34 „Class 21: 9 UltraWide® QHD IPS извит LED монитор и LG UltraFine 5K дисплей като най-добрите опции в класа за нови настолни монитори .

Технологични стойки / зарядни устройства

Може да е трудно да поддържате работното си място подредено, когато имате няколко устройства, кабели и зарядни устройства, които да следите П. Б. препоръчва стойката за слушалки Mojilghet, която й позволява да съхранява добре таблета и слушалките си на място.

Междувременно Н. Д.не може да живее без безжичното зарядно устройство Belkin 3-в-1, което може едновременно да зарежда iPhone, Apple Watch и AirPods. „Това е най-доброто нещо, което някога съм купувала“, казва тя. „Обичам факта, че мога да закача мобилния си телефон върху него и да зареждам заедно iWatch върху него. Той седи точно до клавиатурата ми, така че никога не трябва да се притеснявам, че ще остане без ток и изглежда наистина страхотно на мястото на бюрото ми. „

Качествен чифт слушалки

Независимо дали искате да заглушите заобикалящата ви среда или просто да сте сигурни, че вашите конферентни разговори идват ясно и ясно, правилната двойка слушалки може да направи всичко различно. В днешно време не може да се открие недостиг на разнообразие – от слушалки до модели над ушите до безжични до опции за включване.

Що се отнася до безжичните слушалки Д. П. нарича AirPods „игрални чейнджъри“ по отношение на функционалността. За по-достъпни алтернативи той препоръчва проучване на марките Jaybird или Anker. Ако търсите по-стандартен чифт слушалки, Audio Technica и Bose имат висококачествени опции на различни цени.

Предпочитате модели над ушите? Д.П също. „Аз лично използвам Bluetooth слушалките Audio-Technica AT M50“, казва той. „Можете да използвате кабела или да отидете безжично. Те са невероятни за звук и работят чудесно безжично. “ Ако търсите двойка над ухото на по-ниска цена, тази двойка на Amazon получава блестящи отзиви.

Някои слушалки правят крачка напред, за да намалят активно околния шум около вас. Както може да потвърди А. А. слушалките с шумопотискане са чудесен инструмент за минимизиране на разсейването и поддържане на фокуса – особено ако не сте единственият, който работи от дома си.

Можете да намерите модели на различни ценови точки в Amazon (като този чифт от 20  до 60 долара). Ако искате да похарчите малко повече, Д. П. отбелязва, че слушалките за шумопотискане на Bose „са най-добрите шумопотискащи [опция], от това, което мога да кажа“. Моделът QuietComfort 35 също е високо оценен.

Бележници, стари и нови

Многогодишен фаворит за тези, които все още обичат да поставят химикал на хартия, класическите тетрадки Moleskine се предлагат в различни размери, оформления и цветове, помагайки на работното ви пространство да остане организирано и стилно.

За тези, които търсят нещо малко по-модерно, тетрадката за многократна употреба Rocketbook, която ви позволява да дигитализирате ръкописни бележки и да ги изпращате директно на вашите имейл или облачни услуги за съхранение. Най-добрата част, според Cargile, е, че бележките могат да се търсят, след като са цифровизирани.

Пръстенна светлина

Ако участвате в чести видеообаждания, виртуални конференции или говорещи ангажименти като Р.Т.Ubeesize Ring Light е незаменим.

„Подарих ми този елемент за използване по време на уебинар, в който наскоро участвах, и откривам, че го използвам практически всеки ден“, казва тя. „Чудесно е да имате лесен достъп до подходящо осветление за ежедневни видео разговори и ако имате нужда от провеждане на видеозапис, това помага и за това. От лична бележка той може да осигури и правилното осветление за нанасяне на грим. Това е идеалният подарък за влогъри или хора, работещи от вкъщи. „

Напитки и тумблери

Независимо дали е приятно и топло или хладно като лед, уверете се, че напитката ви остава на правилната температура през целия ден, дори когато (неизбежно) се разсейвате и трябва да напуснете работното си пространство за 20 минути. Изчезнаха безкрайните пътувания до кухнята за претопляне, охлаждане или пълнене, благодарение на тези удобни подаръци, ориентирани към напитките, за хора, които работят от вкъщи.

Т.Р е част от свръхразмерните 30 унции барабан, който помага да се поддържат топли и студени напитки точно на подходящата температура. Старши директор А.М. предпочита 12 унции може изолатор, за да поддържа напитките с кофеин студени.

За по-евтин барабан, който издържа, когато бъде изпитан, опитайте Contigo. „Пътуващите чаши изглежда винаги съдържат две истини за мен: те винаги се разливат и аз винаги ги губя“, споделя С.Ф.„Поради тази причина поддържам линк към Contigo’s Autoseal 16 чаша за пътуване. Тъй като е евтино, не се ядосвам, ако изчезне, а капака запазване на кафето от дрехите и бюрото ми. „

Нагревател за кафе

Уморихте ли се да претопляте една и съща чаша кафе през целия ден? С тези удобни устройства кафето ви остава горещо и свежо на бюрото ви през целия ден – не са необходими усилия (или стъпки).

Д.М. се кълне в своя нагревател за кафе Cosori, докато М.П харесва нейната версия от Bestnify за функцията за автоматично изключване.

XL бутилка за вода

Може лесно да се загубите в работата си и да забравите да пиете вода през целия ден. Трудна за пропускане бутилка с вода от 1 галон, подобна на тази, ще ви помогне да останете здрави и хидратирани – и ще предотврати необходимостта да ставате и да ходите до кухнята на всеки половин час, за да напълните чашата си!

Просто за забавление

Внесете малко удобство и много радост в работното си пространство с тези предмети.

Домашни пантофи

В наши дни вероятно никой не вижда какви обувки носите под бюрото си, което е още по-голямата причина да дадете на краката си малко почерпка. Помислете за инвестиране в уютни чифт чехли, за предпочитане такива, които осигуряват допълнителен комфорт или поддръжка на арки като тези опции Tempur-Pedic или Memory Foam.

Bluetooth високоговорител

Ако пропускате шанса да наваксате с подкасти, музика или новини по време на ежедневното си пътуване до работа, не сте сами. К.К. препоръчва Bluetooth високоговорител като Sonos Move, за да слушате всичките си любими песни и предавания, докато работите.

„Не мога да кажа, че пътуването до работното място е нещо, което ми липсва по време на пандемията, тъй като прекарвах по два часа повече на ден в колата си. Това, което ми липсва, е възможността да декомпресирам, тъй като понякога ми се струва повече да живееш на работа, отколкото да работиш от вкъщи, когато лаптопът ти е винаги отворен и само на няколко крачки “, К.К. „Наличието на моя Sonos ми позволява да наваксвам с последните новини, да се отпусна с подкаст с истинско криминално произведение или да слушам станциите на любимите си изпълнители във фонов режим, за да ми предоставя възможност да се отдръпна от всичко това.“

Освен Sonos, можете да намерите разнообразие от Bluetooth високоговорители онлайн на други ценови точки, като този високоговорител OontZ Angle 3 с 92 000+ благоприятни отзива на Amazon.

Растения

Ако някога е имало време да се получи зелен палец, сега е. Уебсайтове като The Sill предлагат разнообразие от живи растения, които могат да бъдат закупени в саксии и саксии с различни цветове. Всеки списък включва прости инструкции за грижи, които могат да ви помогнат да определите кое растение е най-подходящо за вашия дом.

Здравословен начин на живот

Месеците на отдалечена работа могат да повлияят на умовете и телата ни. Тези внимателни предмети ще ви помогнат да подкрепите вашето физическо и психическо здраве.

Дневник на внимание

Тази година усили много от съществуващите стресори в живота ни, в допълнение към въвеждането на нови. Дейности като попълването на този дневник на вниманието могат да ви помогнат да намалите безпокойството, да изградите добри навици и да се научите да оценявате настоящето с всичките му нюанси.

Приложение за медитация

Индуцираният от пандемия стрес и безпокойство, увеличеното време на екрана и преходните сезони могат да ни изхвърлят от играта. Върнете се в релси с абонамент за Calm, приложението No1 за сън и медитация. Тази година някои компании предоставиха на своите служители безплатен едногодишен абонамент за приложението като начин да предлагат подкрепа през този труден период.

„Работата от вкъщи може да изглежда страхотно за начало и има много предимства, като например пътуване до работното място, кратки пътувания до хладилника и всички домашни удобства“, казва К.Б. „В действителност може да бъде стресиращо да се опитвате да балансирате работата и да се грижите за близките си или да се чувствате неспособни да се оттеглите от работната си среда, защото и вие живеете в нея. Приложението Calm беше чудесен избор за нас, защото е глобално, достъпно за всички и насърчава психичното благосъстояние, независимо дали чрез по-добър сън, медитация, здравословно хранене или упражнения за релаксация. „

Тренажори под бюрото

Тъй като линиите между работата и дома се размиват, някои хора може да се борят да останат активни. За щастие вече не е нужно да се отдалечавате от бюрото си, за да се раздвижите т.к. съществуват артикули като велосипед под бюро.

Абонамент за здравословна закуска

Когато работното ви пространство е точно до вашата кухня, е твърде лесно да се насочите към килера, когато имате почивка.

„Тъй като съм толкова близо до кухнята, съм склонен да хапвам много“, признава К. Ф. Тя беше една от няколкото служителки, които споменаха, че държат здравословни закуски под ръка, докато работят вкъщи. Тя препоръчва да се опитате да направите „обрат [на здравословни закуски, като ядки и плодове], за да запазите нещата под контрол“. Например, ядки, подправени с къри. Поразени сте от безкраен избор в историята на хранителните стоки? Лесен начин да се запасите е като се регистрирате за абонаментна услуга за здравословна закуска.

Надяваме се, че нашият обзор от подаръци за работа у дома ще направи вашето празнично пазаруване малко по-лесно през този сезон и ще бъдете по-щастливи, докато работите от дома.