Самата идея да имате свой собствен служтиел за подбор на персонал е новост на пазара и нещо, с което сме страстни пионери.

Наличието на личен ЧР, работещ в партньорство с вас, за да защитава вашия бизнес и свободни работни места или вашите умения и опит като кандидат, ще увеличи ефективността на процеса на набиране. А подбора на персонал е процес, лесно е да го забравите. В този процес съветът, подкрепата и достъпът до вашия консултант на бързо движещ се пазар са от ключово значение.

Тук в HR Services обичаме да правим нещата по различен начин. Да, ние сме агенция за подбор на персонал, но това е нещо повече от личен подход, ръководен от партньори. Ние не приемаме всяка свободна позиция, всеки кандидат и всеки клиент в нашите регистри. Така че тези, които получаваме, получават задълбочена, ефективна и комуникативна услуга чак до завършването на процеса.

Нашите клиенти казват, че сме различни – те говорят за нашата привлекателност, нашата страст и най-вече нашата експертиза. Те се чувстват обгрижвани и им е приятно да се работят с нас.

И така, какво прави личният рекрутер за вас?

Комуникираме задълбочено с кандидати и с работодатели, за да се уверим, че и двете страни могат да отговарят на фирмената култура. За да се увеличи шансът за дългосрочни взаимоотношения и да се добави стойност за двете страни, това е от съществено значение.

Ние „ловуваме“ за вас.

От глeдна точка на кандидата за работа ние отделяме време, за да разберем силните ви страни. Проучваме кой може да се интересува от това, което предлагате и активно ви популяризираме. Работата на пълен работен ден често означава, че нямате време да търсите работа, затова ние търсим в мрежата за вас.

Като работодател научаваме всичко за вас и вашия бизнес. Ние намираме всички подходящи кандидати от различни източници. Нашето екипно търсене и интервюиране ще ви представи най-добре подбраните кандидати. Понякога добавяме идеи, които не сте обмисляли.

Поддържаме постоянен контакт с двете страни.

Ще се чувате редовно по телефона, ще получавате имейли и текстови съобщения, без да ви бомбардираме, за да знаете какво правим на всички етапи.

Ние предоставяме съвети.

Независимо дали става въпрос за помощ за автобиографии, интервюта, оферти, контра оферти или общи пазарни съвети, ние сме тук, за да ви помогнем.

Все още набираме, когато вие не го правите.

Винаги сме нащрек за хора, които могат да добавят стойност към вашия бизнес, и ви даваме първи тези кандидати, преди да излезете на свободния пазар.

Препоръчваме ви

Като ценен партньор, когато работим в мрежа, говорим с други клиенти или виждаме възможности онлайн, ние искаме да изпратим посланието ви по ваш начин по ваш начин.

Ако не получавате резултатите от настоящите си методи за набиране, обадете ни се. Нашата честна, поръчкова услуга, заедно с достъпа до най-добрите кандидати на пазара, прави работата с нас „без усилие“

Ние сме специализирани в представянето на кандидати от базови нива до средно експертно и висш мениджмънт в сферата на продажбите, поддръжката, ресторантьорство и туризъм, производство, услуги, творческите роли и др. Независимо дали е постоянен или временен договор, ние предоставяме същото качество на услугата и връзката с нашите кандидати и клиенти.

Така че, опитайте нещо ново. Опитайте своя личен HR и вижте разликата. Обадете ни се на 0889364557 или изпратете имейл на info@hrservices.bg